torstai 14. maaliskuuta 2013

KIVA KIERTELY- JA OSTOSPAIKKA


Riitta Sinikka postaili blogissaan Kasvihuoneilmiöstä. Kysäisin häneltä, jotta tykkäisikö hän kyttyrää, jos laittaisin postauksen toisesta samantapaisesta paikasta. -Ei sanonut tykkäävänsä....siis kyttyrää ;)

Tämä paikka on Harvialassa ja nimeltään Kavaljeeri Galleria. Se oli ensalkuun Aulangolla Kavaljeeri rakennuksessa ja siitä on tuo nimi. Siellä vierähtää helposti muutama tunti, kun sinne menee. Kaffeet saa Lidlin kakun kanssa jokainen kävijä ;) Laitan sieltä muutaman yleiskuvan. Puutarhatavaraa on tulossa konttitolkulla muutaman viikon sisällä.


Itse ostin siellä viimeksi käydessäni mm. nämä...siis muun muassa. Näitä kermakkoja ja sokerikkoja kun meillä ei vielä ole yhtään...klup. Tulee aina kerättyä tavaraa ja sitten niistä saa maksaa jonkin ronttihinnnan. Myös ne aikaisemmin esittelemäni ruotsalaiset puutarhalehdet ovat löytö täältä. Niitä meninkin katsomaan lisää, muttei ollut. Noi autot ovat ihan huippuhienot. Ne on restauroitu prikulleen alkuperäiseen tuliterään kuntoon. Olispas rahaa takataskussa...

Käykäähän tutustumassa!!! terveisin Tylsä Mörökölli

16 kommenttia:

 1. Kivan näköinen paikka! Toisaalta, tarvitseeko ihminen sitten oikeasti lisää kaikenlaista rojua on sitten asia erikseen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano!!! Kotona sisälläkään ei olisi vältämätöntä muuta kuin nukkumis-,ruuanvalmistus-, ja peseytymispaikka. Miksi täytyy olla kymmeniä neliöitä sitä muuta varten???? Voi, miten elämä olisi paljon helpompaa, kun noin osaisi olla ;)

   Poista
 2. Varmasti on oikein löytöliiteri, hi!
  Kiva on joskus tehdä kivoja löytöjä, tulee hyvä mieli!

  VastaaPoista
 3. Oikea tavarataivas! Pihalle voisin jonkun patsaan ostaa.

  VastaaPoista
 4. Kaikkia kivaahan sieltä löytäsi,mukava paikka:)

  VastaaPoista
 5. Kiitti vaan vinkistä, tuonne tuli menoa. Ei ole kovin kaukanakaan, ehkä jonain keväisenä päivänä :) Siis ihan vaan katsomaan, mitään en tarvitse :)

  VastaaPoista
 6. Onko tuolla myös miespatsaita :D Tasa-arvon vuoksi, kuvissa näkyy vain naisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä on vähäpukeisia miehiäkin patsaina. Miten onkin kuvissa vain neitoja :-)

   Poista
 7. Vau jopas siellä kulta ja kristalli kimaltelee:) Löysit kyllä kauniin sokerikon ja kermakon. Olis niin mielenkiintoista katella, mutta vähän kaukana on :/

  VastaaPoista
 8. Olemme ostaneet useita huonekaluja, valurautaisia piharuukkuja, sisustusesineitä ym. juuri täältä. Suosittelen, ja jos Petteri itse on paikalla niin 'myyntipuhetta' riittää ja sitä on kiva kuunnella :-)

  VastaaPoista
 9. Oi, kuulostaa wanhan tavaran taivaalta...

  VastaaPoista
 10. Ihana profiili sulla :). Koska olen leivonta- ja kokkaustaidoton vastarannankiiski (tai siis omasta mielestäni en, vaikka olenkin yleensä aina eri mieltä kuin muut), lyöttäydyn lukijaksi.
  Tervetuloa vastavierailulle, jos joskus ehdit ja Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. On ihana paikka kierrellä ja katsella. Meikäläinen on myös heikko vanhalle kamalle ja erityisesti puutarhaan...;)!/Anja

  VastaaPoista
 12. Tuonne täytyykin tehdä kevätretki, vaikuttaa just sellaiselta romutaivaalta, jossa viihdyn!

  VastaaPoista
 13. aikamoinen aarreaitta näyttäisi olevan:)) Kasvihuoneilmiö onkin tuos melko lähellä. sielläkin tosiaan osin samantyyppistä tavaraa. nuo lastenvaunut on upeat, harmi kun ei ole enää tarvetta!

  VastaaPoista
 14. Jummi..tuolla voisi meikäläinen "sevota"! Meinaan lopullisesti..

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)