torstai 25. huhtikuuta 2013

Kilppareista

Sain vastauksen kasvitieteellisen kilppareiden eloa koskeneeseen palautteeseeni. Kertoivat konnien hoidosta, ruokinnasta ym:sta, jossa tuskin on moitteen sijaa. Huonosta hoidostahan en todellakaan antanut palautetta, vaan elintilasta ja elämän laadusta. Kilpparit olivat hyvin terveen ja hyvinvoivan näköisiä ja akvaarion vesi oli puhdasta.
Lisäsin tämän tänne, siksi, että ei tule väärinkäsitystä konnien hoidosta. Elintilaan eivät luvanneet tehdä mitään muutoksia, joten niiden elämä jatkuu ties kuinka monta vuosikymmentä samassa tilassa vapaaksi pääsyä odotellen kuolemaansa saakka.  Sanoivat kyllä antavansa kilpparit uusiin parempiin oloihin, jos sellainen löytyy.  Tässähän ei ole mitään laitonta. Lain mukaan kilppareille riittää 300 litran vesiallas, mutta kuivalla maalla liikumistilaa pitäisi olla enemmän, kuin vain pieni hylly lämmittelyä varten.

Tänään ei kuvaa tule, ei sitten millään ;) 

Kut nait :)


7 kommenttia:

 1. Aika hienoa, että olivat kuitenkin palautteesi noteeranneet!

  VastaaPoista
 2. Täälläpä vasta mukava mörökölli kirjoittelee ja kuvaa upeita kuvasia. Ihastelin blogiasi ja päätin jäädä seuraamaan. Ihanaa kevättä.

  VastaaPoista
 3. No voi että niitä kilpikonnia..ressukat.
  Vastasivat sentään..jaha..siis laki sanoo..No niinpä

  VastaaPoista
 4. No jopa jotakin.Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 5. Olin ensin vähän "hoo-moilasena", että mistä kilppareista nyt on kyse, mutta lueskelin ed. juttujasi ja pääsin jyvälle. Eläimille pitäisi taata mahdollisimman hyvät olosuhteet, jos niitä pidetään vankeudessa. Hyvä kun otit olosuhteet esille, jos keksisivät jotain parannusta kuitenkin.

  VastaaPoista
 6. Yhdyn Tillariinan kirjoitukseen---
  Mukavaa viikonloppua"

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)