tiistai 8. lokakuuta 2013

POHDINTOJA

Kiitoksia kovasti kommentoinnistanne tuonne kuisti-postaukseen 

Kyllä siinä nyt kävi niin, että en osannut enää jälkeenpäin vastauspostausta tehdä....olen niin kumma. Mutta Saila Saaripalstalta pisti mut ajattelemaan tuota kärhöasiaa. Onkohan käynyt niin, että olenkin siirtänyt Piilun Ville de Lyonin paikalle, jos Ville on kadonnut??Hmmmm.... Piilu oli mulla muualla ja siirsin sen jonnekin, eikä sitä ole missään näkynyt. Tuossa potkukelkkakärhössä on kyllä valtaisan suuret kukat, muistaakseni piillulssa ei ollut, mutta voihan olla, että tykkää potkukelkassa tehdä isommat kukat ja muutenkin kasvaa varsin kookkaaksi ;) Kyllähän kasvit osaavat jekkuilla ;)

Koska nyt kuitenkin ilmeni, että vastauksia tullaan katsomaan, niin tästä lähtien vastaan kysymyksiin ;) Minä aina muistan ysyneeni jotain jossain, ja sitten saan miettiä, että missäs se olikaan. Usein kyllä löydän takaisin. Täällä täytyisi olla paikka, josta löytäisi omat kommentit, niin voisi katsella, mitä kenellekin on tullut kirjoitettua ;)

Jotenkin mullakin on ikävä kesää, niinkuin monella muullakin. Taas se on iäksi mennyt, yksi kesä. Ihan haikeata on katsella kesäisiä kuvia.  Ensi kesä on taas erilainen. Jokainen on taas vanhempi ja noissa pikkuisissa sen huomaa. Itsellä on nyt mennyt jokunen vuosikymmen, että ei ole juurikaan huomannut, kun "onneksi" näkö on heikentynyt niin, ettei peilistä näe kaikkea kovin tarkkaan. Siinä varmaan on syy tuohon ikänäköön. Mutta nyt sen on alkanut huomata jo itsessäkin monella tavalla.

Nyt vaivaa laiskuus. Yritin tänään tehdä pihahommia, mutta yhtään ei huvita. Väkipakolla haravoin jonkunverran, mutta muuta en viitsinyt. Mutta annan kaiken olla. Keväällä pursuan intoa lähteä haravoimaan ym. heti kun vähänkin sulaa läiskää alkaa näkyä. Olkoon siis pihahommat. Nyt on aika iskeä kädet saveen.

Tällaisia mietteitä tässä vaan lavertelin. Laitan kuitenkin ajankohtaisen kuvan ;) Mukavia syyspäiviä kaikille. Olin nyt animaatiohymiötuulella...tuuli se sekin on :)

                                     

4 kommenttia:

 1. Keväisin mullakin sitä intoa tuolla pihalla riittää... mutta kaipa siellä vois (ehkä) viel syksylläkin jotain tehdä :))

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä haravoimista riittäisi vaikka kuinka paljon, mutta selkä mulla ei oikein sitä kestä.
  Mies haravoittee, minkä pystyy,muuten saakin jäädä loput sitten kevääseen asti.Ja lapsissa sen ajan menemisen oikein vasta huomaa, miten äkkiä ne kasvavat ja vuodet vierii! Juuri äsken ne oli vauvoja ja nyt jo seurustellaan, hö!
  Eli pakostakin mullekin on sitä ikää tullut ja se ikänäkö on ihan hyvä, kun ei näe kaikkia ryppyjään, hi!
  Mitähän sä nyt olet alkanut savesta tekemään, jään odottelemaan...
  Hyvää tiistai iltaa sulle ja tätä viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin sinulle mukavia syyspäiviä ♥ ♥

  VastaaPoista
 4. Olen miettinyt tuota samaa eli miten löytää takaisin niihin kommentteihin, joihin on laittanut kysymyksiä. Joskus joutuu tekemään kovasti työtä, mutta toisinaan löytyvät helpostikin.
  Kesää tässä ikävöi moni muukin, mutta täytyy vain asennoitua niin, että kohti uutta kesää mennään. Minua on piristänyt viimeisen viikon aikana luontoon lehahtanut upea syysruska. Koivutkin ovat aivan loistavan keltaisia, siis ne, joissa vielä lehtiä on.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)