maanantai 7. lokakuuta 2013

SISUSTUSTA ULKONA

Kiitos taas kommenteistanne. Siellä tulee aina silloin tällöin kysymyksiä. Teen ihan oman vastailupostauksen, vaikkapa jo tänään. En tiedä tuleeko teidän luettua, jos tuonne kommenttiosioon vastaan. Tuleeko????

Vähän uutta ja vanhaa, enemmän vanhaa, -ei siis mitään uutta  Saatiin vihdoin remontoitua tuo sisääntulokuisti. Se on ollut liian avoin, joten lunta ja vettä on päässyt satamaan lattialla sivustapäin. Jorman yksiön yläpuolelle piti tehdä lasiseinä, mutta löydettiinkin siihen vanha ikkuna M-kylästä. Toiselle seinälle laitettiin sit valoa antamaan vanhaan ikkunaan tehtypeili. siskontyttöni tekemä    Toi ikkuna on kyllä ikävystyttävän tyhjä ja tekee koko tilan tylsän tyhjän oloiseksi, siihen on keksittävä jotain....toki siihen tulee pikkuinen verho yläreunaan....(kirpparilta vanha, vähän repaleinen pitsijuttu ) mutta mitähän vielä, kun ikkunalautaa sihen ei oikein voi laittaa ???? 


7 kommenttia:

 1. Hieno tuli! Minä kyllä käyn lukemassa kommettien vastakommentit ja omasta blogistani olen huomannut, että kyllä monet muutkin niin tekevät.

  VastaaPoista
 2. Olipa onnistunut remontti!
  Avokuistit ovat tosiaan mielenkiintoisia talvella, uskomattoman paljon lunta tuiskuaa sinne nurkkiin!
  Olen joskus harkinnut jotain lasisysteemiä ainakin toiselle sivulle, muta kissat kulkevat myös sitä kautta, hyppäävät kaiteelle ja siitä alas kuistille. Pitää ottaa huomioon heidänkin tunteensa, eikä tehdä ylimääräisiä esteitä.....

  VastaaPoista
 3. Avokuistit kyllä teettävät paljon työtä talviseen aikaan ja tuulikin pääsee tuivertamaan täysin vapaasti ilman seiniä. Minäkin käyn lukemassa kommentit jos muistan kyselleeni jotakin, aina en kyllä taida ihan muistaa;D

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)