keskiviikko 23. lokakuuta 2013

TRAI TRAI TRALLALLAA

Hei vaan kaikki! Pirteänä ja iloisena täällä kiittelen kommenteista edellisiin ja kiittelen myös uusia kirjautuneita. Tervetuloa blogiini!!!

Noita eläinkoruja on polttoa odottelemassa jonkun verran uusia ja kissakoruja on ennestään rintaneuloina....ilman Jameksen karvatolloja. Postailen niistä taas joskus ;)


Ai, miksi olen iloinen ja pirteä tällaisena harmaana lähestulkoon pimeän päivän iltana??? No meillä kävi vieras. Ennennäkemätön sellainen. Saa nähdä asettuuko asumaan koko talveksi. Säkkitolkulla hänelle saa ainakin ruokaa kantaa. Tänäänkin tyhjeni lintulaudan torvet ja niihin sentään mahtuu kilotolkulla pähkinöitä. Niin että kuka kävi? No pähkinähakki. En ole päässyt ikinä ennen näkemään.

Tämä kävi jotenkin hassusti. Juuri toissapäivänä kuljeskelin pihalla ja virkoin sitten ukkelille, että ei ole yhtään käpyä sembramännyissä, vaikka kukkivat niin komeasti. Kävin katsomassa naapurinkin sembran. Jatkoin sitten, että ei taaskan ole mitään toiveita saada hakkeja näkyville.

Missähän lie kuunnellut, kun tänään sitten yllätti :D :D

Päivä oli kyllä niin pimeä, että kameran isot oli laitettava 5000, että sai edes jotain. Nämäkin on kuvattu ikkunan läpi, mutta jospa se nyt viihtyisi ja antaisi kuvata paremminkin. Mutta sainpahan ainakin todisteeksi ;)Mukavaa teille kaikille, huomenna mulla taas onkin Hesapäivä ;)


17 kommenttia:

 1. Oi... onneksi laitoit kuvan, että mäkin tiedän miltä näyttää :D Uudet asukit (ainakin melkein kaikki) on aina yhtä tervetulleita!

  VastaaPoista
 2. Hienot kuvat pähkinähakista! Hakeille kelpaa semramännyn siementen lisäksi peuce-männyn siemenet ja näköjään lintulaudan pähkinätkin.

  VastaaPoista
 3. Ompas komea lintu. Eipä ole meillä vieraillu, en muista nähneeni :)

  VastaaPoista
 4. Voi, sä oletkin saanut mieleisen vieraan, vaikka onkin suursyömäri, hi!

  VastaaPoista
 5. On komea lintu, tulisi meillekin vierailulle:)

  VastaaPoista
 6. Kivaa! Olen joskus saanut seurata kun nämä irrottelevat käpyjä sembrasta ja syöksyvät sitten perästä syömään, aika veijareita!

  VastaaPoista
 7. Komea lintu, olisikin kiva joskus nähdä livenä.

  VastaaPoista
 8. Todella komia lintu.
  Ei kyllä ole mikään tavallinen lintu meillä.

  VastaaPoista
 9. Siinähän vähän epätavallisempi vieras! Työpaikan pihassa on kolme sembraa, mutta ei näitä tipuja oo näkynyt. Tosin alle kilsan päässä on kyllä nähty, että ei tiedä jos joku päivä!

  VastaaPoista
 10. Trai trai trallallaa, sanoi Kasper meidänkin päiväkodissa vieraillessaan aikanaan. Onpa harvinainen vieras helmihöyhenineen! En ole koskaan moista nähnyt, vanhempien pihalla on kuulemma joskus vieraillut, kun sielläkin oli aikanaan sembramäntyjä.

  VastaaPoista
 11. Löysin sattumalta blogisi. Pähkinähakki on tuttu lintu meidän mökiltä. Komea lintu, melko ruma ääni.

  VastaaPoista
 12. Johan tuollaista vierasta kannattaakin fanittaa!

  VastaaPoista
 13. Ompaskin uusi tuttavuus.. saitpa hyvän kuvan

  VastaaPoista
 14. Enpä oo kuuna päivänä nähänyt moista lintua.
  Hyvät on kuvat :)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)