tiistai 26. marraskuuta 2013

PETKUTUSTA

Kiitos kommentoinneistanne edelliseen. Tervetuloa uudet lukijat, kiva, että olette liittyneet tähän "klubiin" :)

Nyt tunnustan tässä huijanneeni teitä ;) Tunnustin sen kylllä tuolla kommenttipalstallakin jo.
Eihän tämäkään kone, ikävä kyllä, osaa noin hienoja fontteja kirjoittaa, vaan olen tehnyt sen ihan tällä nykytekniikalla vain siksi, että kone näyttäisi mukavammalta. Vaikka eihän sitä koskaan kukaan muu näe, kuin minä itse. Paperin likasin kahvilla vähän kellertäväksi, ja vanhan näköiseksi, vaikka se ei kuvassa hyvin näykään.

Sain koneen kymmenisen vuotta sitten eräältä tuttavaltani, jonka mies oli pelastanut niitä useampia jonkun toimiston varaston purkamisen yhteydessä. Oli useampi kirjoituskone ja laskukoneita. Hän on huoltanut ne priimakuntoon. Olisin tosiaan saanut sen ihan ilmaiseksi, mutta en hirvinnyt ottaa. Niinpä annoin vaihdossa maalaamani Lappi-aiheisen pikkutaulun, josta tykkäsivät :) Ja kone on tosiaan 30-luvulta.

Koneen vierellä vanhan kirjan päällä istuu Tilda-enkeli, jonka ystäväni on tehnyt mulle lahjaksi siitä hyvästä (tai en tiedä voiko sanoa hyvästä) että olin hänen äitinsä vierellä viimeiset tunnit, kun hän oli jättämässä tämän maailman.Onpa taas komea ilma...nyt ulos reippaileman, kenellä se vain on mahdollista :) Mukavaa päivänjatkoa!

13 kommenttia:

 1. Ompas jännän näköinen näppäimistö, tosiaan vanha!
  Ja joo tildat on tosi kivoja ;)
  - Helena ja Blackie KahdenNaisenLoukusta -

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä komea kone ja upea fontti! Itse asiassa en edes tiennyt että vanhoissa kirjoituskoneissa oli erilaisia fontteja! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi komea on kone. Tuohan pittää olla ihan paraatipaikalla :)

  VastaaPoista
 4. Hieno kone tosiaan. Saako noita väri/mustenauhoja vielä tavan kirjakaupasta? Meillä on yksi vähän uudempi kone tuossa oottamassa kunnostusta.

  VastaaPoista
 5. Nyt onkin aivan ihana ilma ulkoilla. Koiran kanssa juuri tultiin sisälle.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin oli tanään niin kaunis aurinkoinen ilma. Suojattiin pensaita ja pikku puita verkoilla ettei pupuset niitä pureskele :)

  VastaaPoista
 7. Kaunishan tuo on katsella kuin mikä, mutta onneksi ei enää tarvitse työssä tuollaisia käyttää :) Nykynäppis on sentään aika paljon ergonomisempi, jos ei satu olemaan sähkölle allerginen.

  VastaaPoista
 8. Ai oli pakko tunnustaa.. totta on että näyttää kivammelta tuolla fontilla..

  VastaaPoista
 9. Ompa tosi upea kirjoituskone, kyllä tuo kannatti pelastaa.
  Kurkista blogiini, siellä on Sinulle haaste.

  VastaaPoista
 10. Ihana kirjoituskone tosiaan!
  Se on aarre suuri!
  Hyvää marraskuun loppua sulle!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)