keskiviikko 18. joulukuuta 2013

PIILOARVONTA

Heippa taas! Kuten kerroin, oli erittäin tärkeätä tietää, kummista tykätään tontuista vai enkeleistä ;) Siihen kätkeytyi arvonta, koska en ole saanut arpajaisia aikaiseksi. Kommentoineista yksi saa palkinnon. Huusin Ukkoköllille, että sano jokin luku 1-15, niin vastasi 7. Siis seitsemäs kommentti saa palkinnon, jota en esittelekään tässä, vaan hän saa sen yllärinä, kunhan kertoo mulle osoitteensa. Ja voitto meni RaijaAnnikille!!! Tarkoitus oli, että voittaja saisi palkintonsa jouluksi, mutta nyt ei taida ehtiä. Työt ym. ovat vieneet aikani taas melko tarkkaan. Mutta RaijaAnnikki, laitatko mulle osoitetietosi, joko kommentteihin tai s-postiin. Jos laitan kommentteihin, poistan sen nähtyäni, jos haluat, ettei jää näkyville.


Minunhan piti tänä vuonna viettää joulu, ja tietenkin sen vietänkin, vaikka mulla on jo ihan keväinen fiilis. Tänään kuleksin pihalla ja katselin maita, niin teki mieleni alkaa rapsutushommiin.

Olen lapsenlapsen kanssa koristanut pihalle pari joulukuusta. Yritin saada joulufiilistä ja kuvasin niitä. Tuli tosi huonoja kuvia, niin huononsin vielä lisää...

  Kuvasin myös jouluruusun nuppuja. Auenneet kukat ovat menneet rumiksi, kun lunta on ollut päällä.
 Yksi  realistisempi kuva. Ikivihreät voivat hienosti. Kuparisara, Euonymus emerald'n gold ja maksiksia, rikkoja ym.  Myös Emerald Gaiety on hieno, mutta sitä ei tullut kuvattua ;)
Vielä enkuloista. Moni 60-70 luvun hippi pääsi enkelin rooliin jo nuorena. Tämäkin hippi on saanut siivet selkäänsä ja pitsimekon päälleen. Soittelee enkeleiden bändeissä. Muuten vaan tollasenkin tein -ei mikään jouluenkeli ;)

Ottakaahan leppoisasti, vaikka joulu onkin ovella  ;) 
(peijakas, että en tykkää noista harmaista kehyksistä kuvissa, enkä saa niitä mitenkään pois, mur)8 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei RaijaAnnikki, otin osoitteesi talteen ja poistin sen tästä näkyviltä.... Laitan postia tulemaan lähipäivinä ;) Kivaa joulunaikaa sullekin :)

   Poista
  2. Kiitos sinulle. lämmintä ja kaunista joulunaikaa.

   Poista
 2. Kauniita kuusia, mutta lumipumpuli tekisi hyvää niiden juurille! Ei siis sielläkään yhtään lunta!
  Täällä sentään vähän.

  VastaaPoista
 3. Kauniisti olette kuuset koristaneet.
  Täälläkään ei ole lunta.
  Rauhaisaa joulun aikaa.♥

  VastaaPoista
 4. Minusta harmaat kehykset on joulunaikaan ainskin kivat, itse en tykkää omista valkoisista kehyksistäni kuvissani, enkäö myöskään niitä pois saa..
  Kauniita ovat kuvasi ja toivottelen oikein ihanaa Jouluaikaa ♥

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)