torstai 4. joulukuuta 2014

JOULUKUUN NELJÄS

Hyvää tämän päivän huomenta :)

Tänään kerronkin eilisestä erityiskivasta päivästä, lähinnä kuvin. Kävimme ystäväni kanssa Vääksyssä katsomasssa Lauran kaupan ihanaa tavararunsautta.


 Lauran kaupan jälkeen menimme kaffeelle Sisustuskahvila Kardemummaan, missä myös näkyi kovasti jo joulu....
ihanaa tavaraa ja paljon, mutta kuitenkin ostan mieluummin käsityöläisten ja näpertäjien tekemiä ihanuuksia, kuin tätä tehdastekoista...

Onneksi selvisimme Vääksystä kotiin ehjin nahoin ja pellein. Tie oli niin liukas, että vaikka miten ajoin kieli keskellä kämmentä, niin auto lähti luistelemaan pari kertaa.
Mukavaa joulukuun neljättä teillekin kaikille ja turvallisia ajomatkoja. Joissain paikoin saattaa nytkin olla luistelukeli :)

16 kommenttia:

 1. Tuosta Lauran kaupasta olen kuullut ihastuneita juttuja, mutten ole siellä vielä käynyt. Liukastellaan varoen :-)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että selvisit tuosta kivasta päivästä pahemmin liukastelematta. Itsekin suosin mieluummin kotimaista käsityötä kuin tehdastekoista krääsää, jota on nyt kaupat pullollaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa pikkuista ja vähän isompaakin tavaraa. Onneksi ei tarvitse ostaa, voi vain ihastella ja insipiroitua (olen huono asiakas)

  Onneksi selvisitte ehjänä kotiin

  VastaaPoista
 4. Ihana tavarataivas Lauran putiikissa, minäkin vain ohi ajanut enkä pysähtynyt, harmi.
  Tienpinnat alkavat olla katalan liukkaita, hyvä että selvisitte kotiin luistelemasta. Meillä liukkaat edessä viikonloppuna, kun matkaa kuutisensataa kilsaa....mutta kieli keskellä suuta ajellaan.

  VastaaPoista
 5. Kotona on jo liikaa tavaraa, niistä pitäisi ensin luopua, jos meinaisi ostaa jotain uutta. Kiva katsella näin kuvin ihanuuksia. Kallis kauppa tuo eka, ainakin hintalapuista päätellen! :) Onneksi liukastelit ehjänä kotiin!

  VastaaPoista
 6. Oijoi, onneksi meidän kylällä ei ole tuommoisia kauppoja. Se olis muuten mummon eläkkeelle menoa =D

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköisiä liikkeitä! Niissä on kivaa käydä piipahtamassa, vaikka ei mitään ostaisikaan, Ja kahvilla ainakin... ääksyssä kävin lapsuudessa jonkin kerran, kun tätini perheineen asui siellä. Kaunis paikka varsinkin kesällä! Tunnelmallista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Ensinnäkin, ihana banneri sinulla!
  Nyt ovat tosiaan kaikki puodit täynnä toinen toistaan kauniimpia joulujuttuja. Itsekin harvoin sorrun ostamaan mitään. Ne ovat kauniita katsella kaupassa, mutta tosi harvoin mitään päätyy kotiin asti. Harmillista tietysti kauppiaan kannalta jos kaikki käyvät vain katselemassa.....
  Eilen oli tosiaan aivan sairaan liukasta ja vielä kun muuten niin ihana aurinko paistoi matalalta suoraan silmiin kun ajelin hierojalle! Onneksi pysyttiin kaikki tiellä :)

  VastaaPoista
 9. ♥kyllä on houkuttelevan näköisiä paikkoja! Iloista joulukuun neljättä!

  VastaaPoista
 10. Paljon on maailmassa kaunista tavaraa! Liukurikelit välillä yllättävät matkalaisen. Kiva ajatus sun joulukalenterissasi...

  VastaaPoista
 11. Huh, hyvä että pääsitte ehjänä perille! Kauniita juttuja olette käyneet katselemassa:)
  Olet uudistanut blogin ilmettä, hyvältä näyttää:)

  VastaaPoista
 12. Nyt kaupat ja pikku putiikit alkavatkin pullistella jouluisia tavaroita.

  VastaaPoista
 13. Ihanan näköistä tavaraa hypisteltäksi.
  Ai, sielläpäin on liukastakin, eli lähes talvea. Meillä on ihan kuivat kadut - vielä. Onneksi selvisitte - ja mikä ettei. Eri asia, jos joku liukastelisi teidän auton perään.

  VastaaPoista
 14. Lauran kauppa on petollinen. Yläkerrassa on vaatteita ja pihalla puutarhakoristuksia, -portteja jne. Jos selviää yhdestä kerroksesta tai sisätiloista, voi muualla tulla ongelmia. ;) Liukasta oli tosiaan. Onneksi selvisitte matkasta.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)