perjantai 26. joulukuuta 2014

TALVI TULI SITTENKIN

Hei taas, mukavaa Tapaninpäivää!

Kiitos teille kaikille Joulua toivottaneille. Joulumme oli hyvä, rauhallinen, onnellinen ja iloinen. Iloani joskus musersi tieto siitä, että monelle joulu on ollut täynnä itkua ja tuskaa, vaikka heillekin olisi miten paljon tahansa toivotettu hyvää joulua.

Jouluaattona tännekin tuli talvi ihan muutamassa tunnissa. Lapset pääsivät talven leikkeihin aattoiltaa odottaessaan.


Ulkoilun jälkeen jouluruoka maistui. Oli ilo katsella kaunista kuusta :)

Nyt alkavat joulufiilikset olla jo takanapäin. En tiedä, mulle tää Tapaninpäivä on aina ollut sellainen, että silloin alkaa kevät. Aurinko paistelee nytkin mukavasti taivaalla, ja sehän ei teitenkän vähennä tunnetta yhtään :)

Olen nyt vaapaa-aikanani perkaillut 2014 vuoden kuvia. Minulla täytyy olla jokin paikka, mihin laitan puutarhakuvat, koska usein kysytään, onko kuvia pihasta nähtävillä jossain. Aikaisempina vuosina niitä on ollut tuolla Galleriassa, mutta lopetan sen pitämisen nyt vuoden vaihteeseen. Se siis sulkeutt tulevan vuoden alussa. 
Nyt päätin tehdä Vanha Sauna-blogiin kuvasivuja puutarhasta. Sain keväisen sivun jo valmiiksi, saattaa olla, että vielä lisään sinne jotain, mutta saattaa olla että en ;) Jos huvittaa käydä katsomassa, niin löytyy TÄÄLLÄ.

Viihtyisää Tapania teille, minä vietänkin loppupäivän töissä :)

11 kommenttia:

 1. Sydämellistä Tapaninpäivää. <3 Hih samaa mieltä, nyt nokka kohti kevättä ja valoisia aikoja. :)

  VastaaPoista
 2. Uuden vuoden jälkeen saa meillä tontut ja muut jouluhärpäkkeet hipsiä koloihinsa. Kynttilät tietenkin saavat jäädä.:)

  Mukavaa tapaninpäivää!

  VastaaPoista
 3. Jee kohta tosiaan on joulusta "päästy" ja voi alkaa suunnitella vaikka kevään kylvöjä<3

  VastaaPoista
 4. Lunta tuli todella ihan kyllästymiseen asti - tai no ei ihan :) Mutta tätä voi jatkua hyvinkin 4 kuukautta ennen todellista kevättä, jos aikaisempiin vuosiin on uskomista. Mutta ihanaa, kun aurinko paistaa ja päivät pitenee. Ihana tuo pulkkakuva, lapsille tämä on riemun aikaa, kunhan pakkaset vaan pysyy kohtuuden rajoissa.
  Hyvää joulunjälkeistä arkea !

  VastaaPoista
 5. Tänne meillekin saatiin vihdoin aatoksi ihana valkoinen lumivaippa. Pitääpä ehdottomasti kurkata tuonne Vanhan Saunan puolelle.

  Hyvää Tapania.

  VastaaPoista
 6. Totta, minustakin päivä vaikutti jo jotenkin keväiseltä. Olen iloinen myös siitä, että kasvit ovat turvassa lumipeitteen alla.

  VastaaPoista
 7. Siellä on tullutkin rutkasti lunta, sopivasti jouluksi. Nättiä! Nii, tääläkin kaamoksen selkä alkaa olla taitettu että eiköhän se tästä jo ala valostua.

  VastaaPoista
 8. Nopeasti nämä joulunpyhät taas kerran kulkivat ohi ja pois.Vielä kuitenkin on syvä talvi kaikkialla ja ehkä jotain aavistusta keväästä on edessä jossain. Tänään oli tosi aurinkoinen talvipäivä.
  Kävin katsomassa nuo ihanat puutarhakuvat ja palaan sinne uudelleen........

  VastaaPoista
 9. Hyvää kevätkauden alkua ja onnellista uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 10. blessed are you for the snow fall on Christmas! The children have enjoyed. I'm waiting ...

  VastaaPoista
 11. Hyvää Joulun jatkoa ja "kevään "odotusta ☺ (jota muutenn minäkin odotan innolla)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)